Георги Илиев, Антон Динев, Йордан Стойков и Минчо Минчев -

...
Георги Илиев, Антон Динев, Йордан Стойков и Минчо Минчев -
Коментари Харесай

Белезници: Още трима бандити са арестувани от ГДБОП заедно с бургаското страшилище Георги Илиев

Георги Илиев, Антон Динев, Йордан Стойков и Минчо Минчев - това са имената на поредната серия обвиняеми като наркобанда в Бургас, които Специализираният наказателен съд (СНС) е оставил в ареста миналата седмица, съобщава „ Флагман “.

Делото по мерките за неотклонение се оказа „ засекретено “, тъй като никой от прокуратурата и съда не съобщи за него вероятно заради все още отпускарското настроение, а и поради факта, че то е било на празничния 6 септември.

Вместо това два дни по-късно информация излезе от Министерството на вътрешните работи.

МВР с подробности за разбитата наркобанда на страховития бургаски кримигерой: 12 арестувани, купища пари и дрога (СНИМКИ)

Задържани са били 12 души. Акцията бе в началото на миналата седмица. Обвинения са повдигнати обаче на четирима.

Както БЛИЦ съобщи, ръководител на групата за разпространение на дрога е 37-годишният Георги Илиев, според държавното обвинение.

Най-възрастният в бандата е Антон Динев на 39 г. Най-младият е на 22 г. и това е Минчо Минчев. Четвъртият обвиняем – Йордан Стойков, е на 28.

Спецсъдът е оставил и четиримата в ареста. Жалба срещу определението вече е постъпила от „ ветерана “ Антон Динев. Вероятно такива ще има и от останалите участници.

Окончателно решение – дали да останат в ареста обвиняемите, трябва да вземе Апелативният специализиран наказателен съд в четвъртък.

Според обвинението, групата е действала от началото на 2018 г. на територията на град Бургас.

Иззети са били около 1 кг различни видове наркотични вещества - канабис, метамфетамин, кокаин, хашиш. Открити са 48 растения от рода на конопа, 18 от които били отглеждани в специално оборудвано помещение в къща.

При претърсванията са иззети още газово оръжие, ножове, палки. А в дома на лидера е открита парична сума в размер на 15 490 лв.

Установено е, че участниците са прибягвали до използването на насилствени методи – заплахи и побои, при осъществяване на престъпната дейност, съобщи още МВР.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР