Ген.-майор проф. д-р д.м.н. Венцислав МутафчийскиВенцислав Методиев Мутафчийски е български

...
Ген.-майор проф. д-р д.м.н. Венцислав МутафчийскиВенцислав Методиев Мутафчийски е български
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски прие ново дарение за ВМА от бизнесмена Петър Мандуков

Ген.-майор проф. д-р д.м.н. Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 прие ново дарение за Военно-медицинска академия (ВМА).
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8599
Бизнесметът Петър Манджуков дари специални защитни апарати за медиците на първа линия в битката с COVID-19.

Става въпрос за10 апарата с високо ефективна филтрация на въздуха



Техниката ще бъде използвана за лично предпазване на медиците, които са на първа линия в борбата с COVID-19.

Ген. Мутафчийски прие тестове за COVID-19, дарени от САЩ

" Изключително сме Ви благодарни и признателни за помощта, която отново ни оказвате в тази ситуация ", заяви проф. Мутафчийски.

Апаратите са с филтрация до 99,97% и ефективно предпазват срещу опасни частици, в това число вируси по въздуха, осигуряват безопасност и комфортна работа за медицинския персонал. Лесни са за разглобяване и дезинфекция.

Многослойният филтър се сменя в зависимост от степента на замърсяване на средата. Специален индикатор показва до каква степен е замърсен филтърът, а чрез звуков сигнал и вибрация индикира, че консумативът трябва да бъде сменен.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8599  Десетдневен печал за умрелите от COVID-19 стартира в Испания Десетдневен печал за умрелите от COVID-19 стартира в Испания  Брюксел ще възвръща стопанската система с още 750 милиарда евро Брюксел ще възвръща стопанската система с още 750 милиарда евро  Американска компания стартира тествания на ваксина против COVID-19 в Австралия Американска компания стартира тествания на ваксина против COVID-19 в Австралия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР