Генералният секретар на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Гебрейсус трябва

...
Генералният секретар на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Гебрейсус трябва
Коментари Харесай

Сенатор от САЩ: Шефът на СЗО да хвърли оставка

Генералният секретар на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Гебрейсус трябва да хвърли оставка.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3948
Това е заявил сенаторът от САЩ Марта Максали. Тя е обвинила шефа на международната организация, че е способствал на Китай да прикрива данните за заболеваемостта от коронавирус. " Аз никога съм нямала вяра на комунистите и това, че Пекин е умишлено намалявал броя на случаите на COVID-19 - заболяването, което е отнело живота на невинни хора и в Америка, и в целия свят, потвърждава моите съмнения в честността на властта в Китайската народна република и на другите подобни режими ", е заявила законодателката от горната камара на парламента във Вашингтон от Републиканската партия (от чиито среди е бил излъчен Доналд Тръмп), цитирана от Интерфакс.

Тръмп се е подложил на бърз тест за коронавирус, резултатът е отрицателен

" Крайно време СЗО да спре да покрива китайската комунистическа държава, а Тедрос Гебрейсус да се оттегли от поста. Това, което направи Гебрейсус, се нарича съучастие в престъпление ", е казала още депутатката от щата Аризона.



Тедрос Гебрейсус

Максали също е заявила, че след като Китай е носил отговорност и за тежката икономическа криза на САЩ, то Пекин би трябвало да опрости американския дълг към азиатската държава.

По данни от 2018 г. Китай е бил най-големият кредитор на Америка. Сумата е превишавала 1 трилион долара.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3948  Общински съветници от ГЕРБ подариха защитни средства на медиците в Самоков Общински съветници от ГЕРБ подариха защитни средства на медиците в Самоков  Българска народна банка даде период от 5 дни на банките, с цел да предложат правила за мораториум върху заемите Българска народна банка даде период от 5 дни на банките, с цел да предложат правила за мораториум върху заемите  Актуализацията на Бюджет 2020 мина на първо четене в Комисията по бюджет и финанси

Актуализацията на Бюджет 2020 мина на първо четене в Комисията по бюджет и финанси
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР