Гевин се родил с деформирано лице заради огромен тумор. Вероятно

...
Гевин се родил с деформирано лице заради огромен тумор. Вероятно
Коментари Харесай

Момченце се роди с тумор, по-голям от лицето му! Ще живее, но дали ще бъде щастливо?

Гевин се родил с деформирано лице заради огромен тумор. Вероятно момченцето ще си остане завинаги с огромна глава и ще се наложи семейството му да се примири с това.



Виктория Силвестри избрала имена за бъдещите си деца още, докато била в гимназията. От малка искала да стане майка, а когато най-накрая вече намерила мъжа на мечтите си и забременяла, нямала търпение бебето да се роди.

Самата й бременност минала без никакви проблеми, не й прилошавало, просто й растял коремът. После дошъл ударът. В последните три месеца от бременността лекар открил при рутинна проверка на ултразвук, че бебето ще има увреждания.



Препоръчал генетични тестове, но те се оказали в нормата. Виктория и съпругът й решили да оставят детето. Последвали още проблеми. Виктория развила диабет, получила и прееклампсия, така се наложило лекар да я посещава всеки ден вкъщи.
Съпруг заля жена си със светена вода, за да прогони зъл дух! Тя обаче се оказа жертва на злокобно заболяване
В деня на раждането Виктория се оказала съвсем сама. Съпругът й бил на служебно пътуване и не успял да се върне навреме.

След самото раждане, за съжаление, се потвърдила първоначалната диагноза, че бебето има рядък вид тумор на лицето, наречен цистичен хигром. Детето имало значително увеличени врат, глава и устни, а при раждането лекарите не давали много шансове, че ще живее.



Виктория решила да се бори докрай и сега е със сина си вкъщи. Момченцето има проблеми с приемането на храна и понякога му трябва помощ при дишането. Независимо от уврежданията, майката признава, че обича много детенцето си и ще го подпомага във всичко. Според лекарите детето е вече вън от опасност и може дори да живее дълго, въпросът е дали ще има щастлив живот.

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР