Въпреки че пандемията от COVID-19 продължава да се разпространява със

...
Въпреки че пандемията от COVID-19 продължава да се разпространява със
Коментари Харесай

Точно в 19 страни по света няма нито един регистриран случай на COVID-19

Въпреки че пандемията от COVID-19 продължава да се разпространява със светкавична скорост по цялото земно кълбо, все пак има цели 19 страни, в които не е регистриранэ нито един случай на заразата.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3860
Въпросните страни са разположени в Африка, в някои части на Азия и Океания. От ООН обаче предупредиха здравните власти в тези държави, че ако коронавирусът ги връхлети, последствията за тях могат да бъдат наистина катастрофални, ако не бъдат своевременно подготвени.

Северна Корея обяви, че няма нито един случай на коронавирус

Страните в Африка са Лесото, Коморски острови, Сао Томе и Принсипи, Малави и Южен Судан.

В Азия това са Туркменистан, Северна Корея, Таджикистан и Йемен.

Държавите в Океания, в който все още не върлува инфекциозното заболяване, са Соломоновите острови, Самоа, Палау, Тувалу, Науру, Кирибати, Микронезия, Вануату, Тонга и Маршалови острови.

Здравни експерти все пак са изпратили своите предупреждения към местните власти в 19-те страни да бъдат в готовност.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3860  Девет членки на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации желаят съвещание поради ковид Девет членки на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации желаят съвещание поради ковид  Във Велико Търново бе изписана пациентка, инфектирана с ковид Във Велико Търново бе изписана пациентка, инфектирана с ковид  Адвокат Марковски изясни какви са правата на хората, неспазващи карантината Адвокат Марковски изясни какви са правата на хората, неспазващи карантината
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР