Въпреки тежката епидемиологична обстановка свързана с COVID-19, общинска фирма Домашен

...
Въпреки тежката епидемиологична обстановка свързана с COVID-19, общинска фирма Домашен
Коментари Харесай

Служители на Домашен и социален патронаж в Бургас доставя храна на над хиляда възрастни хора

Въпреки тежката епидемиологична обстановка свързана с COVID-19, общинска фирма Домашен и социален патронаж - Бургас ежедневно приготвя и доставя храна за над 1 000 възрастни хора.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3586
От патронажа твърдят, че дори имат възможност за увеличаване на бройката. Служителите на ДСП са обезопасени с маски и ръкавици. Вече не се ползват канчетата за разнасяне на храна, показват снимките на агенция Булфото.

За спазване на по-висока хигиена ястията се доставят в опаковки за еднократна употреба. Всяка сутрин десет екипа на Социалния патронаж в Бургас разнасят храна на възрастни и самотни хора.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3586  Лекари приветстваха 85-годишна жена, преборила COVID-19 Лекари приветстваха 85-годишна жена, преборила COVID-19  Фармацевтичният съюз желае незабавно привикване на съвещание на Висшия съвет по фармация Фармацевтичният съюз желае незабавно привикване на съвещание на Висшия съвет по фармация  Във Франция са направени близо 6 млн. полицейски инспекции по отношение на карантината поради ковид Във Франция са направени близо 6 млн. полицейски инспекции по отношение на карантината поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР