Въпреки риска от разпространение на коронавируса, депутатите се събраха на

...
Въпреки риска от разпространение на коронавируса, депутатите се събраха на
Коментари Харесай

Караянчева зорко следи за чистотата в парламента

Въпреки риска от разпространение на коронавируса, депутатите се събраха на извънредно пленарно заседание. Повечето от тях бяха с предпазни маски, но при изказвания от трибуната ги сваляха.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3977
Малко преди обсъжданията да започнат, председателят на Народното събрание Цвета Караянчева призова в зала да останат само тези депутати, които ще се изказват по разискваните теми. Прикани ги и да стоят на разстояние един от друг.

По време на дебата Караянчева заръча на квесторите да се чисти по-често трибуната.

" На двама-трима депутати да се забърсва ", призова тя.

Даниела Дариткова: Чувствам се добре! Моля ви, пазете се!

В парламента има трима заразени с коронавирус депутати - двама от ГЕРБ и един от ДПС. Всички останали депутати бяха изследвани. Тествани са и контактните лица със заразените.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3977  Депутатите от НФСБ подаряват половината от заплатата си за битка с ковид Депутатите от НФСБ подаряват половината от заплатата си за битка с ковид  Марешки засегна Българска социалистическа партия: Молим се в никакъв случай повече да не идвате на власт! Марешки засегна Българска социалистическа партия: Молим се в никакъв случай повече да не идвате на власт!  Медиците от болница Медиците от болница " Св. Анна " трогнаха с обръщение
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР