Вълнувам се за всяко нещо, което сме правили, защото в

...
Вълнувам се за всяко нещо, което сме правили, защото в
Коментари Харесай

Халваджиян обяви кой ще е най-големият проблем в „Капките“ и осмя Мира Иванова

Вълнувам се за всяко нещо, което сме правили, защото в него си вложил всичко – душа, сърце. Най-странното е, че сега не се вълнувам преди старта на предаването. Това заяви в сутрешния блок на нова телевизия продуцентът Маги Халваджиян по повод старта на предаването за имитации „ Като две капки вода “, който ще бъде в понеделник.

„ В цирка като работех бях клоун. Спомням, че когато вляза в образ бях в състояние да направя всичко, защото влизаш в чужда кожа и тогава можеш да направиш всичко “, спомни си Халваджиян.

Той обаче каза, че за участниците в предаването това ще е проблем, защото те трябва да се превърнат в много добре познати образи: „ Големият проблем и предизвикателство в „ Капките “ е, че влизаш в образ на хора, които са много добре познати на публиката “.
„ Успехът на всяко едно шоу зависи от атмосферата, която цари в него. Важно е да се прави нещо от приятели за приятели. Когато се надсмееш над себе си и проявиш ирония нещата се получават. Целият ни екип е от интелигентни хора и умеем да се надсмиване над себе си “, така продуцентът определи успеха на седмия сезон на предаването за имитации.
„ Спрете да ме тормозите. Казвам го в национален ефир – не подарявам покани, не продавам покани за предаването “, това пък заяви Константин Трендафилов – Папи Ханс, който е един от участниците.


„ Забелязал съм, че българите отиват да гледат някое предаване винаги леко хейтърски настроен и с мисълта „ Айде да ги видим сега как ще се издънят тия “. Това си е народопсихология. Но публиката на „ Капките “ не е такава – тя идва да се забавлява. А аз като режисьор и продуцент изпитвам удоволствие от това “, похвали се Халваджият.

Водещата на предаването Мирослава Иванова реши да завърши разговора като му пожела това „ да продължава вечно “.

Тук обаче продуцентът изпадна в див смях и осмя думите й: „ Е, вечно. В безкрая направо “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР