Възрастен шофьор предизвика жестока катастрофа на обходния път на Враца,

...
Възрастен шофьор предизвика жестока катастрофа на обходния път на Враца,
Коментари Харесай

Нагъл дядо сътвори кошмар за едно дете на обхода на Враца

Възрастен шофьор предизвика жестока катастрофа на обходния път на Враца, пише bulnews.bg. Инцидентът е станал преди минути на кръстовището на околовръстното и Криводолско шосе. 84-годишен дядо пътувал откъм село Уровене, откъдето е родом, към Враца. Той шофирал лек автомобил „ Пежо “, а с него пътувала възрастната му съпруга. На кръстовището с обхода той обаче не спрял на знак „ Стоп “ и помел движещо се по главния път „ БМВ “.

Баварецът е със софийска регистрация и се движел в посока Видин. В него пътувал баща заедно с около 5-годишната си дъщеричка. Ударът е бил толкова силен, че колата се въртяла на пътя близо 100 метра. Цяло чудо е, че в този момент насреща не е идвала друга кола или камион и така не се е стигнало до по-сериозен инцидент.

На местопроизшествието пристигнали две линейки. Те откарали в болница бащата и детето от „ БМВ “-то и бабата, която пътувала в „ Пежо “-то. Към момента няма информация за състоянието на ранените.

На мястото има и два полицейски патрула. Движението се регулира от служителите на реда, но трафикът е силно затруднен. От МВР съветват водачите да преминават през този участък с повишено внимание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР