Възрастен мъж е предаден на съд за блудство със 7-годишно

...
Възрастен мъж е предаден на съд за блудство със 7-годишно
Коментари Харесай

Извратеняк завлече малко момиченце в избата, съблече го и започна да блудства с него пред очите на внучката си

Възрастен мъж е предаден на съд за блудство със 7-годишно момиченце. Районна прокуратура – Петрич е внесла обвинителния акт срещу 57-годишния С.С. и се очаква насрочване на делото.

Обвиняемият С. живеел със съпругата си и семейството на дъщеря си в Петрич в двуетажна къща с избено помещение. Една от внучките му била в приятелски отношения със съседското седемгодишно момиче А.- М. Децата ежедневно се виждали, играели заедно.

На 16 юни т. г. А.М., която била в лятна ваканция след завършен с отличие първи клас, отново играела с приятелката си в двора на къщата на обвиняемия С. С. Той пък се наливал с алкохол още от 11 часа.

Към 14 часа взел няколко царевични кочана и ги дал на внучката си, за да отиде и ги нарани на отглежданите зад къщата кокошки. Използвайки, че вече е останал насаме с малолетната А.М., той пренесъл детето в избеното помещение, съблякъл го, след което извършил блудствени действия спрямо него без съвкупление.

Междувременно внучката на обвиняемия С. се върнала и се насочила към прозореца на избата, където станала свидетел на случващото между нейния дядо и приятелката й, плачеща със свалени дрехи.

Пострадалата А.М. също я видяла и й махнала с ръка, след което по най-бързия начин изтичала към дома си, където разказала на майка си какво й е направил " дядо С ". Подаден бил сигнал в РУ на МВР в Петрич, а малолетното момиче било прегледано от лекар, който констатирал одрасквания със зачервявания по интимните й части.

Пред разследващия орган обвиняемият С. С. категорично не се признал за виновен, дал кратки обяснения, като заявил, че близките му " скалъпили ", че е извършил престъпление.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР