Възпитателка от персонала на детска градина номер 67 Чучулига, в

...
Възпитателка от персонала на детска градина номер 67 Чучулига, в
Коментари Харесай

Учителка от детска градина в София е с положителен тест за COVID-19

Възпитателка от персонала на детска градина номер 67 " Чучулига ", в район " Красно село ", е с положителен PCR тест за коронавирус, съобщават от районната администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10118
Резултатите на децата от група " Врабчета " и контактния персонал от групата са отрицателни.

Независимо от това по разпореждане на Столичната здравна инспекция децата от групата ще бъдат под домашна карантина 14 дни и няма да посещават градината.

Извършена е цялостна дезинфекция на детската градина, двора и площадките.

Останалите групи ще работят по обичайния график. За всички нови разпореждания родителите ще бъдат информирани своевременно, посочват от районната администрация.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10118  Южна Африка стартира втория стадий от връщането на учениците на учебно заведение Южна Африка стартира втория стадий от връщането на учениците на учебно заведение  Коронавирус и в пловдивския затвор Коронавирус и в пловдивския затвор  Испанско изследване на антитела разкри какъв брой души са били изложени на COVID-19 Испанско изследване на антитела разкри какъв брой души са били изложени на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР