Във връзка с разпространението на новия коронавирус в Киргизстан властите

...
Във връзка с разпространението на новия коронавирус в Киргизстан властите
Коментари Харесай

Киргизстан отмени тържествата за годишнината от своята революция

Във връзка с разпространението на новия коронавирус в Киргизстан властите на страната взеха решение да отменят масовите тържества по случай десетата годишнина от народната революция на 7 април 2010 година. Това съобщи в разпространено днес обръщение към народа президентът Сооронбай Жеенбеков, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4453
През последните 10 години в Киргизстан " са направени решителни стъпки към установяване на парламентарна демокрация " и властта ще положи всички усилия за развитие на парламентаризма в страната, увери държавният глава.

Малайзия забрани производството на бира заради коронавируса

По думите му на фона на обявеното в страната извънредно положение властите вземат всички необходими мерки в подкрепа на социално уязвимите слоеве от населението. Жеенбеков призова жителите на страната да подпомагат медиците в борбата с вируса и строго да спазват правилата на обявения режим, включващ и комендантски час в столицата и някои други райони.

По последни данни в страната са регистрирани 216 заразени с коронавируса, включително 9 лекари. Четирима пациенти са починали, десет са оздравели.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4453  Много здравни служащи в Истанбул, Измир и Анкара са инфектирани с ковид Много здравни служащи в Истанбул, Измир и Анкара са инфектирани с ковид  Броят на умрелите от COVID-19 във Англия набъбна с 439 и доближи 5373 Броят на умрелите от COVID-19 във Англия набъбна с 439 и доближи 5373  Норвегия счита, че е овладяла епидемията от ковид на своя територия Норвегия счита, че е овладяла епидемията от ковид на своя територия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР