Във време на пандемия все по-често се случва медиците да

...
Във време на пандемия все по-често се случва медиците да
Коментари Харесай

Лекар с коронавирус избра да работи на първа линия

Във време на пандемия все по-често се случва медиците да избират здравето на пациентите си пред своето. Такъв е случаят и с директора на Онкологичния център в Русе, който работи в разкрития наскоро COVID-сектор, въпреки че самият той е с коронавирус. Екип на Нова телевизия влезе в отделението, за да го покаже за първи път отвътре и да ни срещне с доктор Камен Кожухаров.

„ Съществува приказката „ мокър от дъжд не се бои”. Аз се чувствам добре, почти нямам симптоми и вероятно съм от групата, която преминава през вируса по-леко. Направих си бърз тест, за да проверя просто как се чувства пациентът. Аз съм добре и искам да помогна и разбера каква е организацията в отделението”, каза д-р Кожухаров.

Лекарят разкри, че най-същественият проблем в лечебното заведение е кислородът. Сградата, в която е разкрит COVID-секторът, не е предвидена за пациенти с такива нужди.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15909  Румъния увеличaва надбавките за здравните чиновници на първа линия Румъния увеличaва надбавките за здравните чиновници на първа линия  Африка с 51 250 жертви на ковид Африка с 51 250 жертви на ковид  Над 60 арестувани при митинг против карантината в Лондон Над 60 арестувани при митинг против карантината в Лондон
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР