Във Великотърновска област под карантина са 787 души, като на

...
Във Великотърновска област под карантина са 787 души, като на
Коментари Харесай

Двама са нарушили задължителната карантина във Велико Търново

Във Великотърновска област под карантина са 787 души, като на други 941 души карантината е изтекла, посочват от Регионалната здравна инспекция.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4311
През почивните дни са установени 8 лица, които не са спазили задължителната карантина, предписана от РЗИ и нарушили заповедта на министъра на здравеопазването и чл. 355, ал.2 от НК, съобщиха от ОД на МВР във Велико Търново.

Трима непълнолетни нарушиха ограничителните мерки срещу коронавируса

На 22-годишен мъж от село Драганово и на 45-годишна жена от Лясковец, завърнала се от Германия, но не е била открита на адреса, който е посочила, са повдигнати обвинения от прокуратурата и им е наложена мярка " подписка ".

За останалите шест случая на територията на Районните управления на полицията в Павликени, Златарица, Полски Тръмбеш, Горна Оряховица и Свищов са образувани досъдебни производства.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4311  Лекари от Монтана, преглеждали инфектиран с ковид, са с негативни проби Лекари от Монтана, преглеждали инфектиран с ковид, са с негативни проби  Трима малолетни нарушиха ограничаващите ограничения против ковид Трима малолетни нарушиха ограничаващите ограничения против ковид  Петима в Шуменско са нарушили наложената им карантина Петима в Шуменско са нарушили наложената им карантина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР