Във Великобритания мерките на кабинета срещу COVID-19 станаха повод за

...
Във Великобритания мерките на кабинета срещу COVID-19 станаха повод за
Коментари Харесай

Новите мерки на Острова: Ще може да се прави секс, само ако...

Във Великобритания мерките на кабинета срещу COVID-19 станаха повод за присмех. След като в понеделник бяха отменени някои ограничения, в обществото и социалните мрежи последва цунами от коментари и въпроса: Ограничава ли се… сексуалният живот на поданиците?
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8857
Правителството защити разпоредба в ограничителните мерки след твърдения, че забраната за пренощуване в друго домакинство, фактически, криминализира секса, предава БТВ.

Новите правила забраняват на двама души от различни домакинства да се срещат на закрито място. Мерките бяха защитени и в Парламента.

„ Трябва да продължим внимателно и предпазливо, да работим за възстановяване на свободата в тази страна, като правим малки крачки напред и наблюдаваме резултата “, каза Мат Ханкок, министър на здравеопазването.

Хаштагът #sexban започна да набира сила в „ Туитър “ във Великобритания, а някои медии отбелязаха, че сексуалните отношения изглежда са разрешени на открито, но не и на закрито.

„ Чудя се, бебетата родени след 9 месеца от двойки, които не живеят заедно, ще бъдат ли конфискувани? “, попита потребител на социалната мрежа.

Нарушителите на мерките са заплашени с глоба от 100 паунда, макар че правителството посочи, че няма правомощия да влиза по домовете, освен ако не подозира „ сериозна престъпна дейност “.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8857  Испания заяви за първи смъртен случая от COVID-19 от неделя Испания заяви за първи смъртен случая от COVID-19 от неделя  Инкубационният интервал на новия ковид при децата най-често е два дни Инкубационният интервал на новия ковид при децата най-често е два дни  Болсонаро назначи военачалник за здравен министър Болсонаро назначи военачалник за здравен министър
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР