Вчера стана ясно, че реалити звездата Борислав Борисов, познат още

...
Вчера стана ясно, че реалити звездата Борислав Борисов, познат още
Коментари Харесай

Боби Ръгбиста сподели тъжни детайли за жестока семейна драма, която го съсипа

Вчера стана ясно, че реалити звездата Борислав Борисов, познат още като гаджето на скандалната Никита Джонсън, е загубил своя баща.

„ Сбогом, татко! Благодаря, че беше до мен, когато бях малък и имах нужда от съвет! Благодаря ти, че имах свободата да бъда този, който поисках! Благодаря ти, че никога не ме спря да направя грешките, които считах за важни! Благодаря ти, че бяхме различни и че не бе нужно да си приличаме! Благодаря ти, че не ми попречи за нищо, което държах да направя или сбъдна! И прости моите грешки! Почивай в мир! “, написа Бобиу Ръгбиста в личния си фейсбук.

Освен сърцераздирателния пост Борисов сподели и семейна снимка.


Няколко часа по-късно Боби сподели още трагични детайли около жестоката семейна драма, която го съсипа.

„ Последно сбогом с нашия любим и обичан баща, съпруг, дядо и приятел Никола Борисов!

Поклонението ще се състои на 19.01.2019 г.(събота) в 14:00 часа в църквата на Гр. Банкя „ Св. св. Никола и Пантелеймон “. Погребението ще се извърши от 15.00 часа на старите гробища в Банкя “, написа още Боби Ръгбиста.


Още при влизането си в „ Биг Брадър “ при своята половинка Никита Боби каза, че баща му е тежко болен . Това бе и причината да откаже да остане до края на формата. Вместо това реши да бъде до своя родител в последните му земни дни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР