Вчера в Къщата на „ВИП Брадър“ се разрази тих скандал

...
Вчера в Къщата на „ВИП Брадър“ се разрази тих скандал
Коментари Харесай

Току-що Гала призна интимно в ефир: Стефан ми каза, че ако забременея, ще...

Вчера в Къщата на „ ВИП Брадър “ се разрази тих скандал между водещата Мира Добрева и половинката на колежката й Гала – Стефан. Кадърът на БНТ заяви, че Стефан не бил поставил ултиматум на Гала преди да имат връзка, че не иска брак и не иска да имат деца.

Това от своя страна изкара извън нерви Гала и тя реши да направи сензационна интимна изповед в ефира на „ На кафе “.

„ Със Стефан сме заедно от 13 години. Такава простотия да ми каже, че не иска никакви деца и никакъв брак, никога не се е случвало. Аз не съм жена, която ще влезе във връзка, в която са й поставени ултиматуми “, изригна водещата.

„ И двамата не сме искали брак. Ако някой ден това се случи той ще е само църковен “, поясни още Гала.

По повод за децата тя каза: „ Стефан е великолепен баща. Аз не познавам толкова добър баща като него. Ние имаме две деца – неговата дъщеря Никол и моята Мари. Той е щастлив, че децата ни са пораснали. Стефан не е от хората, който се умиляват от малки дечица “

Все пак Гала призна нещо много лично: „ Във времето аз наистина съм искала деца. Но никога не сме си го поставяли за задължителна цел “.

„ Стефан ми каза, че ако забременея ще гледаме това дете на любовта “, призна още водещата на Нова телевизия.

Гала не спря до тук с личните изповеди. „ Никога не сме правили опити да забременея. Лъжа е и че съм правила ин витро опити “, отсече още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР