Втората руска ваксина срещу COVID-19 е чиста проба препарат, използван

...
Втората руска ваксина срещу COVID-19 е чиста проба препарат, използван
Коментари Харесай

Учен: Руската ваксина ЕпиВакКорона не е за хора

" Втората руска " ваксина " срещу COVID-19 е чиста проба препарат, използван във ветеринарната медицина, " това е заявил учен от страната.

Според Александър Кудрявцев " ЕпиВакКорона " е бил средство за предпазване от антракс (заразно заболяване сред животните). " Това не е никаква разработка. Става дума за най-обикновена ваксина срещу синя пъпка и нищо повече ", е посочил мъжът, представил се в профила си във Фейсбук като асистент в Института по биохимична физика към Руската академия на науките и докторант в Биологическия факултет на Московския държавен университет.

По думите на учения във ветеринарната медицина е действал следния принцип. " Животното се инжектира с препарат. Ако то не пукне – ОК, ако опъне петалата – кофти. По-важно е обаче да се спре разпространението на заразата сред други животни ", е написал още Кудрявцев. " Медикаментите, използвани във ветеринарната медицина, не са за хора ", категоричен е бил той

" Досега не бях чувал и виждал препарат, предназначен за животни, да се дава на човешки същества. Явно това вече е факт, показващ пълната липса на здрав разум ", е написал още ученият в социалната мрежа.

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През на 11 октомври е обявил, че в страната му е била регистрирана втора ваксина срещу COVID-19.

По думите на държавния глава новият препарат за предпазване от заразното заболяване е бил дело на учени от институт в източния град Новосибирск и наречен " ЕпиВакКорона " (от думите " Епидемия ", " Ваксина " и " Коронавирус " ).

Москва е обявила за регистриран в страната първия в света препарат срещу заболяването на 11 август. Той е бил наречен " Спутник V ".

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13481  Ученици в Търговище минават на едноседмично онлайн образование Ученици в Търговище минават на едноседмично онлайн образование  COVID-19 умъртви лекарка в Добрич COVID-19 умъртви лекарка в Добрич  Огнище на Коронавирус -19 е записано в дружество в Севлиево Огнище на Коронавирус -19 е записано в дружество в Севлиево
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР