Всяка една раздяла е тежка, никой не беше подготвен. Не

Всяка една раздяла е тежка, никой не беше подготвен. Не ...

Силвия Лулчева бясна: Някои хора се опитват да си чешат остроумието на гърба на смъртта на Ласкин!.Всяка една раздяла е тежка, никой не беше подготвен. Не се умира на такива години. Това обяви в предаването „Тази събота” по bTV актрисата Силвия Лулчева по повод смъртта на Иван Ласкин, който почина преди седмица на Богоявление.
 
В последните години тя и семейството ѝ прекарвали лятото на Бяло море заедно с Ласкин и Александра Сърчаджиева. „Както дъщеря ми много болезнено отбеляза, тази маса скоро ще остане много празна“, каза Лулчева.

Иван Ласкин спи вечния си сън под дебел сняг на Алеята на творците (ФОТОРЕПОРТАЖ)
 
По думите й още по-болезнено е, че някои хора се опитват „да си чешат остроумието” на гърба на смъртта.
 
„Седмицата започна с тежка диагноза – светът се събуди с температура минус един Иван“, каза актрисата, която беше близка със семейството на Ласкин.
 
„Да сведем глави, да се смирим, да простим. И да благодарим на вселената, че все пак ние е дала възможност да си общуваме, да се смеем, да бъде забавно. Той можеше и знаеше как“, призова емоционално звездата от „Столичани в повече“.
 
Силвия Лулчева репетира две нови пиеси в „Сатиричния театър”.
 
„АКТриса - „акт“ означава „действие“, един актьор трябва да действа. Той трябва да работи, това е дюкян, който не бива да се затваря. И машината винаги трябва да бъде много добре смазана от някакъв нов проект, нещо, което тревожи мисълта ти, нещо, което те проверява“, коментира още актрисата.
 

Източник: blitz.bg