В срок до един месец Министерският съвет следва да актуализира

...
В срок до един месец Министерският съвет следва да актуализира
Коментари Харесай

До месец правителството трябва да актуализира Националния план за готовност за грипна пандемия

В срок до един месец Министерският съвет следва да актуализира и да приведе в действие Националния план на Република България за готовност за грипна пандемия, реши парламентът. Решението беше взето със 170 гласа " за ", 0 " против " и 1 " въздържал се ".

Предложението за актуализиране на плана беше направено от " БСП за България ", които инициираха и разискванията по питането към министъра на здравеопазването във връзка с политиката на правителството относно извънредната епидемична обстановка, свързана с COVID-19.

От ГЕРБ подкрепиха решението за плана при грипна пандемия, въпреки че, според тях, няма нищо общо с предмета на питането - кризата с COVID-19. От БСП пък посочиха, че националният план за грипна пандемия може да бъде насочен към всяка респираторна инфекция.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13640  Още три български града влязоха в аления лист на Германия, измежду тях и София Още три български града влязоха в аления лист на Германия, измежду тях и София  Коледният базар в Страсбург е анулиран поради ковид Коледният базар в Страсбург е анулиран поради ковид  Отмениха тържествата по случай чешкия народен празник в Прага Отмениха тържествата по случай чешкия народен празник в Прага
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР