В следващите дни може да се говори и за постепенно

...
В следващите дни може да се говори и за постепенно
Коментари Харесай

Фандъкова: В следващите дни може да се говори за постепенно отваряне на парковете за всички

В следващите дни може да се говори и за постепенно отваряне на парковете за всички граждани. Това каза пред журналисти кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска в отговор на въпрос променят ли се правилата за ползване на парковете в столицата, предаде репортер на Novini.bg.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7230
Аз участвах активно в отварянето на парковете с определен режим, но ние спазваме заповедта на министъра на здравеопазването. Към момента режимът за ползване на парковете е този, който познаваме - с определените часове. Знаете, че премахнахме лентите и смятам, че в следващите дни може да се говори и за постепенно отваряне на парковете за всички граждани, добави тя.

Няма струпване на хора по парковете в София въпреки почивния ден и хубавото време

Парк " Витоша " е отворен. За съжаление, времето не е достатъчно подходящо, но и в момента получих информация от колегите, че има граждани, които използват времето и се качват, посочи Фандъкова.

Моята теза е да се отпускат мерките поетапно и последователно, а не наведнъж, за да може всички да свикнем с противоепидемичните мерки.

Те трябва да останат и да се спазват, но в същото време трябва да дадем възможност на гражданите да използват големите паркови пространства на града. За София остава да отворим парка на Военната академия, парк " Врана " и постепенно в следващите дни и зоопарка. Това са големите паркове, които към момента не са отворени, каза още столичният кмет.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7230  Виртуални визити на гробищата набират известност в Турция поради COVID-19 Виртуални визити на гробищата набират известност в Турция поради COVID-19  Каракачанов: Трябва да създадем по този начин, че след рецесията българите да останат тук Каракачанов: Трябва да създадем по този начин, че след рецесията българите да останат тук  За пръв път! Латвия няма нито един нов инфектиран с COVID-19 За пръв път! Латвия няма нито един нов инфектиран с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР