Всичко ще се оправи - така деца от цяла България

...
Всичко ще се оправи - така деца от цяла България
Коментари Харесай

Деца от цяла България: Всичко ще се оправи!

" Всичко ще се оправи " - така деца от цяла България се обединиха около надеждата, че скоро кризата около коронавируса ще бъде в миналото.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3642
Това е обща инициатива на детски градини и училища, като учителите дават задача на малките да нарисуват дъга с надписа " Всичко ще се оправи ". Идеята е заимствана от Италия, където децата закачат на прозорците и вратите рисунките си.

Извънредното положение спря децата от училище и от ясли и детски градини. И на най-малките им се наложи да свикват с необичайната ситуация и най-вече с изолацията у дома. Липсата на игра с приятели също се оказва трудна за осъзнаване от децата. Затова специалистите съветват родителите да обяснят на децата ситуацията и да ги успокоят, че скоро нещата ще се наредят.

Как да забавляваме децата в извънредното положение?

Над 400 вече са случаите на коронавирус у нас. През последните два дни броят на новите заразени расте. Най-много са болните в София. Правителството пък вече поиска удължаване на извънредното положение, като тепърва се очаква пикът на COVID-19.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3642  Какви нови решения ще вземе Европа против ковид? Какви нови решения ще вземе Европа против ковид?  Шегите за 1 април са анулирани тази година! Шегите за 1 април са анулирани тази година!  Високопоставен сръбски държавен чиновник умря от ковид Високопоставен сръбски държавен чиновник умря от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР