Всичко приключи и вече съм добре. Не мога да кажа

...
Всичко приключи и вече съм добре. Не мога да кажа
Коментари Харесай

Лекар, изкарал COVID-19: Няма 100% предпазване от този вирус

Всичко приключи и вече съм добре. Не мога да кажа кога съм се заразил, защото всичко се случи в самото начало, а и тогава все още не разполагахме с нужните количества предпазни средства. Предполагам, че съм се заразил покрай някой от пациентите. Това сопдели в сутрешния блок на bTV д-р Емил Георгиев, който бе един от първите медици у нас, заразени с коронавирус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8084
,,Всичко започна невинно – едно общо неразположение, температура, треска, болки в гърлото и впоследствие дойде задухът, но нещата се хванаха навреме. Не се уплаших, просто защото нямаше време за уплаха``, посочи той и добави, че на практика няма 100-процентово предпазване от вируса.

36 нови заболели с COVID-19 у нас, трима починали

,,Хубавото е, че вече имаме достатъчно информация за естеството на вируса покрай световния опит и моя личен такъв. Стига да се спазват правилата, няма да има проблеми. Правила и дисциплина. Смятам, че вече посвикнахме с новата реалност, така че вярвам, че ще го преживеем и това``, завърши д-р Георгиев.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8084  36 нови болни с COVID-19 у нас, трима умряли

36 нови болни с COVID-19 у нас, трима умряли  36 нови болни с COVID-19 у нас, трима умряли 36 нови болни с COVID-19 у нас, трима умряли  Жертвите от COVID-19 в Европа не престават да се усилват Жертвите от COVID-19 в Европа не престават да се усилват
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР