Всички 85 проби за COVID-19, взети от пациенти от Ямболска

...
Всички 85 проби за COVID-19, взети от пациенти от Ямболска
Коментари Харесай

Всички 85 проби за COVID-19 от Ямболска област са отрицателни

Всички 85 проби за COVID-19, взети от пациенти от Ямболска област, са отрицателни; 458 души са поставени под 14-дневна карантина, съобщиха след днешното заседание на Областния медицински съвет, публикувано на сайта на областната администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3274
Областният управител Димитър Иванов е призовал 66-те общопрактикуващите лекари в областта и от двете медицински практики, които най-добре познават своите пациенти, да съдействат за спазването на карантината, както и на обявените мерки срещу разпространението на коронавируса.

Откриха контактните лица на починалите от COVID-19 майка и дъщеря

Според заповедта на министъра на здравеопазването Ямболска област трябва да разполага със 126 легла за лечение на болни от коронавирус в неусложнено състояние и с 12 легла за интензивно лечение.

Д-р Димитър Рунков, прокурист на МБАЛ " Св.Пантелеймон ", е посочил, че леглата са налични, след преоборудване на някои отделения, болницата може да разполага със 120 легла за пациенти в неусложнено състояние и до 12 интензивни легла. Засега медицинският персонал в здравното заведение е достатъчен.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3274  Движение за права и свободи благодари на Делян Пеевски за даренията Движение за права и свободи благодари на Делян Пеевски за даренията  Политолог изясни за какво България ще получи от Европейски Съюз €800 млн. помощ, а Гърция – 5 милиарда Политолог изясни за какво България ще получи от Европейски Съюз €800 млн. помощ, а Гърция – 5 милиарда  След COVID-19: с дрон наблюдават нарушителите в Кърджали След COVID-19: с дрон наблюдават нарушителите в Кърджали
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР