Всичките 127 проби за COVID-19, взети през последните три дни

...
Всичките 127 проби за COVID-19, взети през последните три дни
Коментари Харесай

Отрицателни са всичките 127 проби за COVID-19 през последните три дни в Монтанско

Всичките 127 проби за COVID-19, взети през последните три дни в Монтанско, са отрицателни, съобщи директорът на Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Монтана д-р Елена Борисова.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8144
Изследвани са всички работещи в Дневен дом за възрастни хора във Вършец и всички работещи в Кризисен център в Монтана, в който се настаняват жени и деца, жертви на насилие и трафик. Отрицателни са и пробите на всички възрастни хора, настанени в Дома за хора с психически увреждания в село Говежда.

Първият заразен с COVID-19 в община Монтана е тираджия, прибрал се от курс в Холандия

През последните 10 дни бяха изследвани с PCR-тестове всички работещи в домовете за възрастни хора в региона. При повече от 350 изследвани положителни проби дадоха само трима - две хигиенистки от дома в село Добри дол, община Лом и един шофьор от дома в село Говежда, община Георги Дамяново. И тримата са без симптоми на заболяването и са поставени под 28-дневна карантина в домовете си. Заради положителните проби РЗИ-Монтана направи изследване на всички настанени в домовете за възрастни хора в Добри дол и Говежда.

Пробите от тези домове са отрицателни, уточни д-р Борисова.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8144  Вижте при какви условия заработиха фитнесите през днешния ден Вижте при какви условия заработиха фитнесите през днешния ден  Проституцията процъфтя в Черна гора Проституцията процъфтя в Черна гора  Меркел: Коронавирусната пандемия ще бъде преодоляна по-бързо, в случай че светът работи дружно Меркел: Коронавирусната пандемия ще бъде преодоляна по-бързо, в случай че светът работи дружно
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР