Всичките ни ресурси са впрегнати в борбата срещу коронавируса, каза

...
Всичките ни ресурси са впрегнати в борбата срещу коронавируса, каза
Коментари Харесай

Путин: Всичките ни ресурси са впрегнати в борбата срещу коронавируса

Всичките ни ресурси са впрегнати в борбата срещу коронавируса, каза руският президент Владимир Путин в извънредното си обръщение към съгражданите си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2419
" Обявявам цялата седмица (28 марлт - 5 април) за почивна със запазване на заплатите. Аз обаче ви призовавам да използвате дългата ваканция да се предпазите от заболяването и да не излизате от домовете си ", каза още Владимир Путин.

Държавният глава днес заради ситуацията с коронавируса в страната е отменил планирано посещение в Санкт Петербург. По програма той е трябвало да обсъди в родния си град проблеми, свързани с културата.

Руският здравен министър Татяна Голикова днес е обявила, че броят на заразените с болестта хора за ден е надхвърлил 650.

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2419  Във Франция 40 000 души се отзоваха на апела да се помогне на фермерите Във Франция 40 000 души се отзоваха на апела да се помогне на фермерите  Турция назначава в допълнение 32 хиляди здравни служащи поради епидемията Турция назначава в допълнение 32 хиляди здравни служащи поради епидемията  Най-големият шеф в Кърджали затвори в разгара на рецесията Най-големият шеф в Кърджали затвори в разгара на рецесията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР