Всички ресторанти, барове и пъбове в Англия ще затварят по-рано,

Всички ресторанти, барове и пъбове в Англия ще затварят по-рано, ...

Ресторантите, баровете и пъбовете в Англия ще затварят по-рано заради новите мерки за борба с коронавируса.


Всички ресторанти, барове и пъбове в Англия ще затварят по-рано, в рамките на нови мерки за борба с коронавируса, съобщиха световните агенции.

В декларация в парламента днес вечерта британският премиер Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е "ще потвърди, че от четвъртък ресторантите, баровете и пъбовете в Англия ще трябва да затварят в 22.00 часа", обяви снощи Даунинг стрийт в комюнике, цитирано от Франс прес.

"Никой не подценява предизвикателствата, които новите мерки ще отправят към много граждани и компании. Ние знаем, че това няма да бъде лесно, но ние трябва да предприемем допълнителни действия, за да контролираме разпространението на вируса и да защитим Националната здравна служба", ще заяви британският премиер.

Броят на заразените с коронавируса във Великобритания се удвоява на всеки седем дни, и ако този темп се запази, в средата на октомври ще има по около 50 000 нови случая на ден, заяви вчера брифинг главният научен съветник на правителството Патрик Валънс, предаде Ройтерс.
Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 12425 Италия въвежда задължително тестване за коронавирус на пътници от райони на Франция Италия въвежда задължително тестване за коронавирус на пътници от райони на Франция Д-р Брънзалов: Без паника! Децата са кихали и преди 2020 година Д-р Брънзалов: Без паника! Децата са кихали и преди 2020 година Великобритания регистрира 4368 нови случая на коронавирус, а Италия - 1350 Великобритания регистрира 4368 нови случая на коронавирус, а Италия - 1350
Повече за Коронавирус
corona най-ново: лесни стъпки: просто ръководство: eпидемия:

Източник: novini.bg