Всички проби за COVID-19, направени в Националния съвет на БСП

...
Всички проби за COVID-19, направени в Националния съвет на БСП
Коментари Харесай

Излязоха резултатите от тестовете за COVID-19, направени на Позитано 20

Всички проби за COVID-19, направени в Националния съвет на БСП на " Позитано " 20, са отрицателни - това са съобщили от РЗИ София, цитирани от пресцентъра на БСП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9665
Лидерът на БСП Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е изказала благодарност към екипите на РЗИ за добрата организация и професионално отношение и призова за спазване противоепедимичните мерки.

Коронавирусът плъзна и в редиците на БСП

" Ще продължим да следим състоянието на далите положителни проби членове на ГС на БСП София и ще окажем пълно съдействие в случай на настъпили усложнения. В постоянен контакт сме и с членовете на НС, които дават своите проби в РЗИ в страната ", е заявила Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9665  Владимир Путин: Спасихме най-ценното Владимир Путин: Спасихме най-ценното  Двама лекари от Добрич са с COVID-19 Двама лекари от Добрич са с COVID-19  Нови 63 инфектирани с ковид в Босна и Херцеговина Нови 63 инфектирани с ковид в Босна и Херцеговина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР