Всички проби за COVID-19, взети от служители в социалните домове

...
Всички проби за COVID-19, взети от служители в социалните домове
Коментари Харесай

Всички проби за COVID-19 от социалните домове в Берковица са отрицателни

Всички проби за COVID-19, взети от служители в социалните домове за деца и за възрастни хора в Берковица, са отрицателни, съобщиха от Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Монтана.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8268
Днес са станали известни резултатите на 30 работещи в двата центъра за наставяване от семеен тип в Берковица.

Там няма нито една положителна проба. Няма заразени с вируса и сред перснала на най-големия старчески дом в област Монтана - този в Берковица.

Там домуват около 150 души, а за тях се грижат около 60 души.

При изследвани около 350 проби на работещи в социални домове за възрастни хора и за деца в област Монтана досега са открити само три положителни - на две хигиенистки от дома за възрастни хора в село Добри дол и на един шофьор от дома за възрастни хора с деменция в село Говежда. Тримата са без симптоми на вируса и са под 28-дневна карантина в домовете си. Заради положителните проби на хора от персонала, РЗИ-Монтана направи изследване и на домуващите в тези два дома. Сред възрастните хора нямаше нито една положителна проба, уточниха от здравната инспекция в Монтана.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8268  Норка съобщи Covid-19 на човек Норка съобщи Covid-19 на човек  Министър Ананиев с нова заповед Министър Ананиев с нова заповед  Токио ще предложи на японците да се откажат от пътувания из страната Токио ще предложи на японците да се откажат от пътувания из страната
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР