Все по-големият брой на внесени случаи на коронавирус в Китай

...
Все по-големият брой на внесени случаи на коронавирус в Китай
Коментари Харесай

Китайските здравни власти предупреждават за втора вълна на коронавирус

Все по-големият брой на внесени случаи на коронавирус в Китай създава опасност от втора вълна на заразявания, заяви представител на китайските здравни власти, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3082
В Китай, където коронавирусът се появи за първи път, бяха регистрирани общо 693 случаи, внесени от чужбина, което означава, че " вероятността за нова вълна от заразявания остава относително голяма ", заяви Ми Фън, говорител на китайската Държавна комисия по здравеопазването.

Китайски учени откриха материал, деактивиращ COVID-19

Почти една четвърт от внесените случаи са пристигнали в Пекин. " Пекин, столицата, все още е най-застрашен ", заяви пред журналисти Сю Хъцзян, говорител на пекинските власти.

Смъртните случаи от коронавирус в Китай са общо 3300, а заразените са 81 439.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3082  Търговските обекти в Гърция остават затворени до 11 април Търговските обекти в Гърция остават затворени до 11 април  Здравко Димитров: Пловдив е по-силен от ковид, от на следващия ден затягаме още ограниченията Здравко Димитров: Пловдив е по-силен от ковид, от на следващия ден затягаме още ограниченията  Владислав Горанов: Мярката 60/40 е с грижа за служащия, а не за фалиращи бизнеси Владислав Горанов: Мярката 60/40 е с грижа за служащия, а не за фалиращи бизнеси
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР