Все още не е ясно кои са старозагорските предприятия, в

...
Все още не е ясно кои са старозагорските предприятия, в
Коментари Харесай

В Стара Загора не казват кои са двете предприятия с COVID болни, за да няма паника

Все още не е ясно кои са старозагорските предприятия, в които има огнища на коронавирус. Причината – решение на властите „ да не се всява паника “.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9139
По-рано днес стана ясно, че 20 работници от двете фирми са с положителни проби. Част от хората са от Нова Загора и от Сливенска област, съобщава БТВ.

Ново огнище на коронавирус в Стара Загора

От местната здравна инспекция за първи път не съобщиха от кои предприятия са заразените.

„ Няма как да го изнесем като информация и вие го знаете много добре. Не е необходимо, защото така се всява излишна паника “, обяви областният управител Гергана Никова.

Към момента Националният оперативен щаб не е коментирал информацията.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9139  Борис Джонсън отбрани Борис Джонсън отбрани " невероятните " старания на държавното управление си в битката с ковид  СЗО: Не е ясно по какъв начин настъпването на зимата в Южното полукълбо ще се отрази на COVID-19 СЗО: Не е ясно по какъв начин настъпването на зимата в Южното полукълбо ще се отрази на COVID-19  Ръст на случаите на Covid-19 в Израел след разхлабването на ограниченията Ръст на случаите на Covid-19 в Израел след разхлабването на ограниченията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР