Всеки ден стюардесите се срещат със стотици нови хора. Ето

...
Всеки ден стюардесите се срещат със стотици нови хора. Ето
Коментари Харесай

Пет луди неща, които стюардесите са видели по време на полет

Всеки ден стюардесите се срещат със стотици нови хора. Ето защо не е странно, че стават свидетели на забавни, страшни или просто странни истории по време на полета.

Българска църква, вдигната за 7 нощи под носа на турците, сбъдва желания


Ето няколко:
Фетиш за крака
" Имаше две по-стари дами, които седяха и всеки път, когато минавах покрай тях, те изглеждаха притеснени, но не казваха нищо.... но разбрах защо. Там беше един по-възрастен мъж, който имаше някакъв фетиш по крака и беше пропълзял под седалката, целуваше, галеше и гъделичкаше краката им. Те бяха толкова ужасени, но и прекалено смутени, за да кажат “, споделя Мерав Рихтер, стюардеса от 23 години.
Гадна шега
При слизане една жена се опита да даде пликче с повръщано на колежката ми, защото нямало да може да го пренесе, понеже е биологичен материал. След това хвърли торбичката и тя се разпиля по стюардесата. В крайна сметка, беше спряна от полицията на изхода.

Неприятна изненада
След полет почиствах самолета и видях, че един от пътниците в извадил всичко от джоба на предната седалка и го е сложил на неговата. Започнах да разчиствам и видях, че там има… изпражнение. Не знам как никой не е видял или казал нещо.

Известна блогърка: Вярвате, или не... Най-доброто пътешествие в живота ми беше в Узбекистан!
Няма глупави въпроси?
Странните въпроси са много, но скоро спираме да се учудваме. Сред най-странните, които са ми задавали, са: „ Може ли да отворим прозореца? “, „ Какъв е този силен шум и ще продължи ли през целия полет? " ( говорейки за двигателите на самолетите); „ Къде сме в момента? “(полет над океана); " Оставих нещо у дома/на летището/в колата си. Можем ли да се върнем? “.
Може ли дъвка?
Една жена, на която й беше първи полет, ме попита дали е незаконно да качи дъвка на борда, защото ушите й заглъхват.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР