В северната област Ломбардия в Италия, която е най-тежко засегната

В северната област Ломбардия в Италия, която е най-тежко засегната ...

Страх от разразяването на COVID-19 в Южна Италия.


В северната област Ломбардия в Италия, която е най-тежко засегната от новия коронавирус, се наблюдава рязък спад в броя на починалите и заразените, но нарастват притесненията, че южната част на страната може да се превърне в следващата гореща точка.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2683
В по-бедните южни райони се вижда рязко нарастване на починалите, което поражда страхове, че болниците могат да изпаднат в колапс, пише БиБиСи.

Германия приема пациенти с Covid-19 от Италия

Италия към момента е регистрирала 7 503 жертви от коронавируса и общо 74 386 заразени.

Тревожните знаци идват от южни области като Кампания около Неапол и Лацио, в която се намира Рим, където здравната система се смята за много по-зле оборудвана, отколкото в богатия север. Досега има 74 починали в Кампания и 95 в Лацио.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 2683 Индия удължи до 14 април забраната за международни пътнически полети заради коронавируса Индия удължи до 14 април забраната за международни пътнически полети заради коронавируса Кметът на Хасково: Скъпи съграждани, заразата е тук! Кметът на Хасково: Скъпи съграждани, заразата е тук! Танева призова търговските вериги да зареждат родна продукция Танева призова търговските вериги да зареждат родна продукция
Повече за Коронавирус
corona най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в България

Източник: novini.bg