Военната болница в Сливен търси медицински сестри - доброволци за

...
Военната болница в Сливен търси медицински сестри - доброволци за
Коментари Харесай

Военната болница в Сливен търси медицински сестри

Военната болница в Сливен търси медицински сестри - доброволци за отделението за лечение на пациенти с COVID-19. Това съобщи директорът на лечебното заведение полк. д-р Илиян Комитов, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9097
Една сестра на ден е много трудно да обслужва COVID-сектора, налага се да престоява по-дълго време, каза той. Доброволките ще работят основно през деня, като от болницата са готови да ги обучат как да ползват предпазни средства.

Капацитетът от общо 20 легла на болницата е запълнен, извършват се вътрешни трансформации, за да се приемат нови пациенти. Днес изписваме трима пациенти с отрицателен тест за коронавирус, посочи д-р Комитов.

Според данни на Единния информационен портал, в Сливенско от вчера са отчетени 16 новозаразени с коронавирусна инфекция, което е най-голям брой за денонощие от началото на епидемията. Десет от тях са от община Нова Загора, където РЗИ-Сливен започна проучване сред хора, работещи в старозагорска фирма. Сред заразените има и лекари.

„ Софиямед “ благодари на доброволците си с Грамоти
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9097  Удължават с 15 дни изключителната епидемиологична конюнктура

Удължават с 15 дни изключителната епидемиологична конюнктура  МБАЛ МБАЛ " Св. Пантелеймон " в Ямбол изписа последните пациенти с COVID-19  Върховен арбитър в Бразилия: Болсонаро да не крие данните за COVID-19 в страната! Върховен арбитър в Бразилия: Болсонаро да не крие данните за COVID-19 в страната!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР