В община Орешак и Троян ще осигурян храната на 250

...
В община Орешак и Троян ще осигурян храната на 250
Коментари Харесай

С помощта на САЩ суперкомпютърът на БАН предсказва коронавируса у нас

В община Орешак и Троян ще осигурян храната на 250 души, засегнати от кризата с коронавируса. Средствата са събрани с помощта на Посолството на САЩ у нас. Това обявиха от дипломатическата служба.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6651
" Щастливи сме да помогнем на читалището в Орешак и община Троян да осигури храна на 250 души, засегнати от кризата, чрез фонд „ Обединени срещу COVID-19 “. Заедно с Българския донорски форум, Фондация „ Америка за България “ и Американската търговска камара в България събрахме 945 000 лева, за да помогнем на българите в нужда ", отбелязаха от посолството.

Ген. Мутафчийски участва във виртуална дискусия за COVID-19 с американски и български служители на посолството на САЩ

Междувременно американската компания Hewlett Packard Enterprise оказва подкрепа за суперкомпютъра на Българската академия на науките – „ АВИТОХОЛ “. Той помага в битката с коронавируса, като прогнозира разпространението на вируса, потенциалното лечение и икономическите ефекти.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6651  Котарак, подарен от Путин на японски губернатор, е под карантина Котарак, подарен от Путин на японски губернатор, е под карантина  Българска академия на науките потвърди какво е в основата на затрудненията от COVID-19 Българска академия на науките потвърди какво е в основата на затрудненията от COVID-19  Китай е понижил налозите на фирмите с общо Щатски долар 105 милиарда през първото тримесечие Китай е понижил налозите на фирмите с общо Щатски долар 105 милиарда през първото тримесечие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР