В област Велико Търново до 23 април са направени общо

...
В област Велико Търново до 23 април са направени общо
Коментари Харесай

Девет от заразените пациенти във Велико Търново се лекуват вкъщи

В област Велико Търново до 23 април са направени общо 347 PCR теста за носителство на коронавирус. Това информираха от Регионалната здравна инспекция.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6126
В областта установените положителни проби от началото на епидемията до днес са общо 16.

От тези пациенти излекувани към днешна дата са петима, трима са хоспитализирани, а останалите са с леки или безсимптомни форми и се лекуват в домовете си, като им е приложена и 28-дневна карантина.

Към днешна дата за град Велико Търново данните са следните – активните са случаи са десет. От тях само един пациент е хоспитализиран, а девет са на домашно лечение или без симптоми, но под карантина.

Нов рекорден брой на заразени с COVID-19 в България за денонощието

В областта са направени общо 57 PCR тестове на медицински специалисти от областта – лекари, медицински сестри и санитари от лечебните заведения в региона, определени със заповед на Министъра на здравеопазването за лечение на COVID-19, от Центъра за спешна медицинска помощ и от Регионалната здравна инспекция.

Осем от всички проби са положителни, активните случаи са шест и за всички се прилага домашно лечение. Сред тях има само един лекар.

392 са лицата, поставени под задължителна 14-дневна карантина


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6126  Ломбардия стартира всеобщо за тестване за антитела Ломбардия стартира всеобщо за тестване за антитела  Председателят на Екологичен потенциал: Нужен ни е проект за възобновяване на стопанската система Председателят на Екологичен потенциал: Нужен ни е проект за възобновяване на стопанската система  След 50 жертви на COVID-19 Хърватия разхлабва карантинните ограничения След 50 жертви на COVID-19 Хърватия разхлабва карантинните ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР