Внучка на починал твърди, че дядо й е умрял, защото

...
Внучка на починал твърди, че дядо й е умрял, защото
Коментари Харесай

Жена твърди, че дядо й е починал след заразяване в COVID отделение

Внучка на починал твърди, че дядо й е умрял, защото е бил приет в Ковид отделение. Пред Nova тя разказа, че възрастният мъж е приет в отделението с два отрицателни теста.

Възрастният мъж е приет последователно в две болници в Русе. Засега коментари оттам няма.

Дядото на Леонора Шокордова е приет на 12 декември в болница „ Канев” с двустранна пневмония. Ден преди това мъжът вдига температура, а след преглед от Бърза помощ си прави PCR – тест в частна лаборатория, който се оказва отрицателен.

" При приема в болницата отново му правят PCR – тест, както и бърз тест. И двата са отрицателни. Въпреки това го настаняват в Ковид отделение, защото според медиците има симптоматика на болен от коронавирус”, споделя Леонора.

Според нея обаче дядо й се е заразил в отделението. След престой в болничното заведение пациентът е изписан на 23 декември в по-тежко състояние. На близките му е препоръчано да „ се лекува в домашна топла обстановка”, тъй като пневмонията е стабилизирана.

През този период семейството решава да се самоизолира и няма никакви контакти.

" При изписване баба ми е трябвало да подпише декларация, че е запозната с тежкото му състояние и, едва ли не, от болницата не носят отговорност, ако нещо се случи. На 29 декември е приет в болница „ Медика”, след като състоянието му се влошава. Тогава пробата му за коронавирус вече е положителна”, обясни Леонора.

Положителни се оказват пробите и на близките на починалия мъж, които живеят с него.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17958  Израел стяга ограничаващите ограничения поради ковид Израел стяга ограничаващите ограничения поради ковид  Две дами и един мъж от Хасково починаха от ковид Две дами и един мъж от Хасково починаха от ковид  Какви са разликите сред имунизациите на Модерна и Пфайзер Какви са разликите сред имунизациите на Модерна и Пфайзер
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР