В момента си стоим вкъщи. Има забрана да излизаме. Синовете

...
В момента си стоим вкъщи. Има забрана да излизаме. Синовете
Коментари Харесай

Ксавие Лапер дьо Кабан: По-притеснителна ще е икономическата криза, която ще последва след 6-7 месеца

В момента си стоим вкъщи. Има забрана да излизаме. Синовете ни са в други държави и с тях контактуваме онлайн. Чувствам се като другите хора, които не могат да излизат, но знам, че това няма да трае вечно, това е необходимо. Това каза френският дипломат, посланик в България до 2016 година Ксавие Лапер дьо Кабан, в предаването „ 120 минути “ по БТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4239
„ Не можем да излизаме, има заповед на премиера, която ни забранява да излизаме от вкъщи, освен в определени случаи – за пазаруване, за лекарства и за хора, които имат право да работят и не могат да работят от вкъщи “, каза дипломатът.

COVID-19 взе над 40 хиляди жертви в Европа

Възможно е всеки ден за един час в рамките на 1 км около вкъщи на разходка “, добави той. „ Аз съм оптимист и мисля, че държавите ще работят заедно и ще намерят лекарство “, коментира той и добави, че по-притеснителна е икономическата криза, която ще последва след 6-7 месеца.

„ Трябва да видим как ще се възстановим “, почерта Ксавие Лапер дьо Кабан.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4239  Вълчев: Няма да има материал на матурите, който да не е изучаван Вълчев: Няма да има материал на матурите, който да не е изучаван  72 нови случая на заразяване с ковид в Северна Македония 72 нови случая на заразяване с ковид в Северна Македония  Държавата поема осигуровките по схемата 60/40. Намаляват и санкциите за

Държавата поема осигуровките по схемата 60/40. Намаляват и санкциите за " разходка в парка "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР