В момента на територията на България не се намират чуждестранни

...
В момента на територията на България не се намират чуждестранни
Коментари Харесай

На територията на България няма чуждестранни войски, информират от Министерството на отбраната

В момента на територията на България не се намират чуждестранни войски и сили за съвместни занятия и тренировки, информират от Министерството на отбраната " в отговор на запитвания от медии и граждани " за чуждестранни военнослужещи на територията на страната.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2462
Единствените чуждестранни военнослужещи са на длъжности в дипломатическите мисии на своите държави в България, както и постоянно командированите в структури на НАТО в нашата страна, посочват от ведомството.

НАТО: Епидемията не отслабва способността на алианса за действие

До края на 2020 г. на територията на България няма планирани големи учения с чуждестранно участие, заявяват от военното ведомство.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2462  Отмениха новата заповед за изключителното състояние

Отмениха новата заповед за изключителното състояние  Проф. Аргирова: Епидемията ни ръководи, би трябвало да унищожаваме тотално веригата от инфектирани Проф. Аргирова: Епидемията ни ръководи, би трябвало да унищожаваме тотално веригата от инфектирани  Оздравял от ковид у нас разкри какъв брой тежко е болестта Оздравял от ковид у нас разкри какъв брой тежко е болестта
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР