В момента Европа е изправена пред бурята на пандемията COVID-19,

...
В момента Европа е изправена пред бурята на пандемията COVID-19,
Коментари Харесай

СЗО: Предстоят критични седмици

" В момента Европа е изправена пред бурята на пандемията COVID-19, като броят на случаите на заразени достига милион ", заяви европейският регионален директор на Световната здравна организация (СЗО), съобщава DarikNews, цитирайки Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5587
" През последните 10 дни броят на случаите, докладвани в Европа, почти се е удвоил до близо 1 милион ", посочи Ханс Клуге от СЗО пред журналисти.

Пекин: Според СЗО няма доказателства, че коронавирусът е създаден в лаборатория

Това означава, че около 50% от глобалното бреме на COVID-19 е в Европа, каза той и добави, че повече от 84 000 души в Европа са починали от настоящата вирусна пандемия.

" Бурните облаци на тази пандемия все още са силно надвиснали над европейския регион ", предупреди той.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5587  Пекин: Според СЗО няма доказателства, че коронавирусът е основан в лаборатория Пекин: Според СЗО няма доказателства, че коронавирусът е основан в лаборатория  Австралийските топ <a href=казина редуцират личен състав " /> Австралийските топ казина редуцират личен състав  Старица подари пенсията си от 300 лева на УМБАЛ Пловдив Старица подари пенсията си от 300 лева на УМБАЛ Пловдив
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР