В многопрофилната болница във Враца бяха настанени седем от възрастните

...
В многопрофилната болница във Враца бяха настанени седем от възрастните
Коментари Харесай

Седем от възрастните хора с Covid-19 от село Гара Орешец са настанени във врачанската болница

В многопрофилната болница във Враца бяха настанени седем от възрастните хора от дома в село Гара Орешец, които са инфектирани с коронавирус, съобщи директорът на лечебното заведение д-р Петър Керемедчиев, предаде БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6694
Пациентите са с леки симптоми и в задоволително общо състояние. За тях две седмици без прекъсване ще се грижат шест души персонал, сред които и двама кардиолози.

Изведоха заразените с COVID-19 от дома за стари хора в село Гара Орешец

Отделение за лечение на Covid-19 към врачанската болница беше обособено в бившото инфекциозно звено, което се намира в отделна сграда от основния корпус на здравното заведение. Двама от заразените с Covid-19 от социалният дом в Гара Орешец по-рано бяха откарани с линейка в болницата във Враца.

Осигурен е транспорт и за останалите, каза кметът на Димово Светослав Славчев. " Нашата молба беше да изведем тези хора и да ограничим това, което имаше опасност да се случи в дома ", обясни той.

На място в дома за възрастни хора в село Гара Орешец очакват и екип на социалното министерство.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6694  Нови 227 инфектирани с ковид в Сърбия Нови 227 инфектирани с ковид в Сърбия  Даниела Малешкова от ГЕРБ с първи коментар след оздравяването си Даниела Малешкова от ГЕРБ с първи коментар след оздравяването си  Д-р Антония Първанова: Въведените у нас ограничения не могат да ни предпазят от COVID-19 Д-р Антония Първанова: Въведените у нас ограничения не могат да ни предпазят от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР