Властите на Лос Анджелис в щата Калифорния започват безплатно да

...
Властите на Лос Анджелис в щата Калифорния започват безплатно да
Коментари Харесай

В Лос Анджелис тестват безплатно за COVID-19 всички жители на града

Властите на Лос Анджелис в щата Калифорния започват безплатно да тестват за новия коронавирус всички жители на града, независимо дали са развили симптоми на заболяването. Това съобщи в сряда чрез Туитър кметът Ерик Гарсети, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6760
Лос Анджелис е първият голям град в Америка, лансирал такава инициатива. Приоритет ще имат гражданите със симптоми, но могат да си направят тест и всички останали. Услугата обаче няма да е задължителна за хората, които се чувстват здрави, не са излизали навън и не са контактували със заразени, изтъкна кметът.

САЩ са на прага на печален рекорд с над 60 000 починали от коронавируса

Градската управа е решила да тества хората безплатно, тъй като в кварталите с малоимотни семейства смъртността от COVID-19 е четворно по-висока, отколкото средно за страната, добави той.

В следствие на COVID-19: 50% от населението на Лос Анджелис е без работа

По данни на местните власти в Лос Анджелис с население от 3,9 милиона души може да се правят близо 18 000 теста на ден. Според официални източници в града са регистрирани около 21 000 болни от COVID-19, а над 1000 са починали.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6760  Заразените с COVID-19 в Украйна станаха 10 000 Заразените с COVID-19 в Украйна станаха 10 000  Над 40 инфектирани с ковид на заравяне в Турция Над 40 инфектирани с ковид на заравяне в Турция  Кога да отворят учебните заведения? Кога да отворят учебните заведения?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР