Властите на испанската автономна област Каталуния поставиха днес под карантина

...
Властите на испанската автономна област Каталуния поставиха днес под карантина
Коментари Харесай

Отново строга карантина в Каталуния

Властите на испанската автономна област Каталуния поставиха днес под карантина район с население от около 200 000 души около град Лиейда, където расте броят на заразените с новия коронавирус, предаде АФП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10039

" Решихме да наложим строга карантина на района Сегрия заради съществено увеличаване на броя на заразените с Covid-19, съобщи пред журналисти каталунският лидер Ким Тора. Мерките, ограничаващи влизането и излизането от района, влизат в сила в 12 часа днес местно време.

Вчера бе съобщено, че за 24 часа в Сегрия са регистрирани 60 нови случая или общо 4000.

Новозаразените са главно селскостопански работници.

От началото на разпространението на инфекцията в Испания са регистрирани повече от 250 хиляди случая, повече от 28,3 хиляди са починали. В средата на март бе въведен режим на извънредна ситуация, който позволи строго ограничаване на движението на населението. Действието му изтече на 21 юни.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10039  Четирима медици са измежду новозаразените с ковид в Русенско Четирима медици са измежду новозаразените с ковид в Русенско  COVID-19 не е станал по-агресивен в резултат на разновидностите си COVID-19 не е станал по-агресивен в резултат на разновидностите си  Рекорден брой нови инфектирани с ковид и в Индия Рекорден брой нови инфектирани с ковид и в Индия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР