Властите в Йордания започнаха да освобождават днес хилядите пътници, които

...
Властите в Йордания започнаха да освобождават днес хилядите пътници, които
Коментари Харесай

Йордания започна да освобождава хилядите пътници, задържани под карантина в хотели

Властите в Йордания започнаха да освобождават днес хилядите пътници, които през последните две седмици пребиваваха под карантина в петзвездни хотели на брега на Мъртво море с цел да се ограничи разпространението на новия коронавирус, предаде АП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3172
Повече от 4200 йорданци и 1500 чужденци бяха затворени в хотелите. Йорданците ще бъдат превозени с автомобили на " Юбър " до своите жилища, където трябва да престоят още 14 дни, без да ги напускат. Чужденците ще бъдат освободени утре. Засега не е известно къде ще отидат те, като властите съобщиха само, че чужденците ще бъдат във връзка със своите посолства и външното министерство.

В Йордания въведоха строги ограничения за придвижването на хора

В Йордания са регистрирани 259 заразени и три смъртни случая от болестта Ковид-19, причинявана от новия коронавирус. На 16 март страната спря всички полети от чужбина и затвори границите си. После наложи полицейски час за три денонощия, след което позволи на хората да излизат само пеша и да си купуват основни стоки, отбелязва АП.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3172  Шакира: Защо с кучета може на разходка, а с деца - не? Шакира: Защо с кучета може на разходка, а с деца - не?  Подобряват се и двамата инфектирани с COVID-19 във Велико Търново Подобряват се и двамата инфектирани с COVID-19 във Велико Търново  Домашното принуждение не спи даже по време на пандемия Домашното принуждение не спи даже по време на пандемия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР