Владимир Путин навършва днес 66 години. Руският президент възнамерява да

...
Владимир Путин навършва днес 66 години. Руският президент възнамерява да
Коментари Харесай

Популярен световен лидер лети със специален самолет при Путин за ЧРД

Владимир Путин навършва днес 66 години. Руският президент възнамерява да отпразнува рождения си ден в тесен кръг на роднини, близки и приятели, съобщи говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Сред гостите е и бившият италиански премиер Силвио Берлускони. „ Пътувам със самолет за рождения ден на моя приятел Владимир Путин. Ще се възползвам от възможността, за да обсъдя всички най-важни международни въпроси “, написа Берлускони в профила си във Фейсбук.

Миналата година той беше на рождения ден на руския лидер в Сочи и му подари спално бельо. През 2016-та Путин прекара рождения си ден на ледената пързалка, където вкара седем гола в мач от нощната хокейна лига.

Преди време руският лидер разказа, че е отпразнувал един от рождените си дни в компанията на китайския лидер Си Цзинпни. „ Изпихме по чаша водка и нарязахме някакъв колбас “, сподели Путин.

Той вече получи поздравления за празника от лидерите на Армения, Азербайджан, Беларус, Узбекистан, Киргизстан, Таджикистан, Сърбия, както и от израелския премиер Бенямин Нетаняху.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР