Виетнам регистрира първи смъртен случай от Covid-19 в тежък удар

...
Виетнам регистрира първи смъртен случай от Covid-19 в тежък удар
Коментари Харесай

Първи смъртен случай от коронавирус във Виетнам

Виетнам регистрира първи смъртен случай от Covid-19 в тежък удар за страната, която се гордееше, че досега не е имала такъв, предаде Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11013
70-годишен мъж от централния град Хой Ан е починал, съобщиха местните медии днес.

Нови заразявания с коронавирус не бяха съобщавани в продължение на повече от три месеца до огнището в близкия курортен град Дананг по-рано тази седмица.

Виетнам, който има население от около 95 млн. души, бе установил едва няколкостотин случая на Covid-19.

За разлика от много други страни азиатската държава взе мерки преди да има установени случаи, затваряйки предварително границите си за почти всички пътуващи, освен за завръщащи се граждани. Всеки влизащ в страната подлежи на тест и 14-дневна карантина в правителствен обект.

Втори случай на коронавирус във Виетнам затвори барове и паркове
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11013  Нов денонощен връх в броя на инфектираните с ковид в Полша Нов денонощен връх в броя на инфектираните с ковид в Полша  Чехия заяви за нови 253 инфектирани с ковид Чехия заяви за нови 253 инфектирани с ковид  Проф. Ива Христова с значима рекомендация по какъв начин да избегнем COVID-19 Проф. Ива Христова с значима рекомендация по какъв начин да избегнем COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР