Видинската полиция разследва четири нови случая на нарушаване на домашната

...
Видинската полиция разследва четири нови случая на нарушаване на домашната
Коментари Харесай

Четири нови случая на нарушаване на карантината във Видинско

Видинската полиция разследва четири нови случая на нарушаване на домашната карантина, под надзора на прокуратурата. Това съобщават от Областната дирекция на МВР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3363
Новите разследвания за нарушения на противоепидемичните мерки в условията на обявено извънредно положение са започнали през изминалата седмица. Два от случаите разследва РУ- Видин, един- РУ- Белоградчик и един РУ- Кула.

Четирима души избягаха от карантината си във Видинско

Общо осем са образуваните от 15 до 30 март досъдебни производства за нарушението, за което е предвидено наказание до 5 години лишаване от свобода и глоба от 10 000 до 50 000 лв, уточняват от ОД на МВР- Видин.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3363  Двама души нарушиха карантината си в Търговище Двама души нарушиха карантината си в Търговище  Вижте по какъв начин рецесията поради ковид се отрази на бизнеса Вижте по какъв начин рецесията поради ковид се отрази на бизнеса  Фирма на Ричард Брансън е създала уред за командно дишане Фирма на Ричард Брансън е създала уред за командно дишане
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР