Видео от сватба, на която внезапно се появяват две булки,

...
Видео от сватба, на която внезапно се появяват две булки,
Коментари Харесай

Цирк! Любовница цъфна на сватбата на измамилия я Ромео, облечена в булчинска рокля

Видео от сватба, на която внезапно се появяват две булки, се разпространява със светкавична скорост в социалните мрежи. Необичайната случка се разиграла в Южна Африка, а младоженецът бил на ръба на инфаркта.

На сватбата изведнъж се появява жена, която се оказало, че е любовница на младоженеца. Той пък, облечен в смокинг, отчаяно се опитва да я успокои, докато истинската булка стои като парализирана в залата.

На сватбата настъпва истински хаос, за който допринасят крещящите и възмутени гости. Други пък веднага вадят телефона да снимат комичната сцена.

Туитър потребителят @nkokhi е споделил клипа през юни миналата година, но сега внезапно той набра огромна скорост с над 600 000 гледания и над 6000 споделяния, пише „ Индипендънт “.

Не е ясно когато къде точно е заснето видеото. Вижда се, обаче, как любовницата в бяло се опитва да обясни на булката какъв всъщност е мъжът, за когото ще се жени. В един момент шаферка с ярко розова рокля се опитва да отдели любовницата от младоженеца, но н не успява.

Коментарите под клипа варират от шок и подигравка до догадки как човек би реагирал в подобна ситуация.

„ Любовницата на младоженеца се появява на неговата сватба, облечена като булка? Какво бихте направили, дами? Все пак ще се омъжите за него? “, пита жена.

„ Надявам се, че всеки мъж, който изневерява, ще си намери точно такава любовница “, „ кълне “ друга.

„ Как така главната мацка все още стои там и чака сватбата да продължи? Как така никой от приятелите и семейството не млъква? Кой по дяваолите крещи одобрително “, пита трета.

„ Чудя се какви с какви ли лъжи ще се опита той да залъже годеницата си след това “, чуди се потребител на Туитър.

Side chick rocked up at the wedding also wearing a wedding dress???????????? groom trying to calm the situation. pic.twitter.com/yfzceZp4Gv
— NKOKHI???????? (@nkokhi) June 15, 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР