Видео на саудитски лекар трогна много хора по света, коментира

...
Видео на саудитски лекар трогна много хора по света, коментира
Коментари Харесай

Трогващи сълзи на един лекар

Видео на саудитски лекар трогна много хора по света, коментира британският в. Индипендънт.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3349
На разпространени в световната мрежа кадри е било заснето как медикът, чието име не се съобщава, се е върнал от работа. Синчето (на видима възраст три-четири години) се е втурнало да прегърне своя татко и бащата се опитал да направи същото.

Здравният работник обаче се е спрял в последния момент, за да не предаде коронавирус на своето дете. След това мъжът се е хванал за лицето и започнал да плаче.

Тази есен тестват нова ваксина срещу коронавирус

" Този клип трябва да ни напомни, че медиците, които са първа линия в борбата срещу заразата, правят огромни жертви. Ние се надяваме, че в скоро време ще можем да се ръкуваме, прегръщаме и целуваме без да се страхуваме от нищо ", посочи още медията от Обединеното кралство.

Към този момент в Саудитска Арабия са били регистрирани над 1400 души, заразени с коронавирус. Жертвите на болестта са били най-малко 14.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3349  Европейска комисия с апел да се подсигурява свободно придвижване за сезонните служащи Европейска комисия с апел да се подсигурява свободно придвижване за сезонните служащи  Тази есен тестват нова ваксина против ковид Тази есен тестват нова ваксина против ковид  Спипаха извършители на карантина в Павликени и Елена Спипаха извършители на карантина в Павликени и Елена
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР