В играта на кворум празният стол не носи дивиденти на

...
В играта на кворум празният стол не носи дивиденти на
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: В играта на кворум празният стол не носи дивиденти на никого

В играта на кворум празният стол не носи дивиденти на никого. Това каза пред Радио „ Фокус “ председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

В 42-то Народно събрание ПГ на ГЕРБ също предприемаше подобни действия, припомни тя като уточни, че това не е начинът за решаване на проблемите.

„ Кворумът няма да бъде провален, виждате, че Народното събрание работи. Колегите от моята парламентарна група, от групата на Обединените патриоти, " Воля " са мобилизирани, намираме съответния кворум. Мисля, че не бива да занимаваме прекалено много хората за това има или няма кворум. Ние сме тук в Народното събрание, за да работим, както работят всички български граждани “, обясни Цвета Караянчева.

Тя уточни, че основното задължение на депутатите е да провеждат политиките, които са поели като ангажимент към гражданите и да изготвят закони, които ще подобрят живота им. Според нея има достатъчно време, в което народните представители да се срещат и да бъдат сред хората. През трите пленарни дни трябва да бъдат в зала и за аргументират своите изказвания, водейки политически дебати в посока подобряване законодателната рамка, добави Цвета Караянчева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР